Anișora, Purcărescu și Butaru, niște comici, care prestează scenarii proaste în Colegiul Prefectural

0
627

Marți, 27 noiembrie 2018, a avut loc Colegiul Prefectural, unde directorul DSVSA Dolj, Andrei Butaru, a pus în discuție situația din satul Comănicea, comuna Secu, unde săptămânile trecute a fost un focar de pestă porcinî Africană.

Nu a vorbit despre lipsa completă de comunicare și informare a populației a instituției pe care o conduce, ci a ținut neapărat să îi ridice la fileu prefectului Purcărescu o chestiune, pentru a-l ataca pe primarul și viceprimarul comunei Secu.

Andrei Butaru a spus că primarul și viceprimarul au întârziat cu o zi intervenția de sacrificare a porcilor, prefectul intevenind, spunând că unii creșteau 14 animale, și nu pentru consum propriu, și fără a da nume, amintește că viceprimarul este trecut pe lista despăgubiților.

Mai mult decât atât, Purcărescu îi cere directorului DSP Dolj, Ludmila Prunariu, să se sesize și să-i prezinte ”o situație de ansamblu”.

Ca să scurtăm povestea, Purcărescu nu a făcut altceva decât să îl atace mișelește pe Dan Victor Marian și pe viceprimarul Târei care au altă culoare politică decât cea a partidului pe care prefectul îl reprezintă.

Nu cred că Purcărescu vorbește fără aprobarea Anișoarei Stănculescu, ba din contră, consider că la presiunile acesteia face șantaj politic la unii primari. E greu să faci politică atunci când nu ai nimic, nici o bază, nici o organizație reprezentativă în tot județul, și să ai pretenții mari.

Nu le iau apărarea primarului și viceprimarului comunei Secu, dar, dacă au încălcat în vreun fel legea, asta trebuie să stabilească autoritățile abilitate ale statului, nu Purcărescu.

Miroase urât acest scenariu penibil, cu acești actori de mâna a treia, care au jucat foarte prost și care au ales Colegiul Prefectural pentru prestația mișelească.

Purcărescu este un actor lipsit de substanță, de personalitate, și cand face pe autoritarul nu îi iese.

Andrei Butaru este un speculant, interesat de propriile interese, iar Anișoara, nu este sau nu ar trebui să fie, tocmai pentru prima trăsătură. Un cuplu slab. Dacă vă întrebați cine sunt actorii, ei bine asta este și off-ul lor cel mai mare

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.