Aniversare de neuitat pentru elevul de la „Charles Laugier” pasionat de armată: A primit și vizita „Scorpionilor Roșii” la școală

0
265

Nicu Fabian Ilie, elevul de la Liceul „Charles Laugier” din Craiova pasionat de uniforma militară, nu va uita, probabil, niciodată, ziua de astăzi, când împlinește 16 ani. După ce a primit vizita jandarmilor, a venit rândul „Scorpionilor Roșii” din Craiova să-l viziteze și să-i ducă un tort. Militarii au răspuns, astfel, unui mesaj primit de la un coleg al lui Nicu Fabian.

Reprezentanții Ministerului Apărării Naționale au anunțat că au răspuns în acest fel deosebit unui mesaj primit pe pagina de Facebook, de la Alexandru Dănăilă:

”Bună ziua, Nicu Fabian este elev premiant al liceului Charles Laugier din Craiova și pasionat de tot ce înseamnă armată. Pe 5 decembrie este ziua lui de naștere si aș vrea să vă rog dacă ați putea să-i faceți o surpriză la școală.”

Așa că astăzi, Nicu a primit și vizita surpriză a militarilor din Craiova! Scorpionii Roșii din Craiova l-au vizitat, i-au adus o diplomă și un tort și i-au urat „La mulți ani” alături de colegi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.