Bebevesel.ro şi ANCAAR Craiova organizeaza Crosul Copilăriei

0
202

Aflat la cea de-a 6 ediţie, Crosul Copilăriei este un eveniment social ce îşi propune susţinerea copiilor cu autism de la centrul ANCAAR Craiova, dar şi promovarea unui mod de viaţă sănătos în rândul copiilor.

Alergarea va avea loc pe diferite distanţe în funcţie de categoria de vârstă 2-4 ani: 100 m, 5-6 ani: 300 m, 7-9 ani: 400 m,10-13ani: 600 m, 14-18 ani: 800 m,grupele vor fi fete şi băieţi. Fiecare copil trebuie să fie însoţit de un părinte sau un tutore, iar pentru înscriere va trebui să aibă o copie a certificatului de naştere şi o adeverinţă de la medicul de familie în care să fie menţionat faptul că este apt pentru sport sau se va completa o declaraţie pe propria răspundere pentru participare. Participarea se face pe baza unei donatii, iar banii care se vor strânge vor fi redirecţionaţi către copiii cu autism de la central ANCAAR Craiova.

Crosul Copilăriei se va desfăşura pe Velodromul din Parcul Nicolae Romanescu,sambata 15 iunie 2019  ora 10.00 .

Pentru organizarea acestui eveniment ne bucurăm de sprijinul Primăriei Craiova şi Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dolj, care va arbitra alergarile pentru fiecare categorie de vârstă. Alături de noi vor mai fi Elena Florescu, instructor aerobic, impreună facem incălzirea pentru cros si Prokinetic Craiova. Biblioteca Judeţeana este alaturi de copii si vor oferi diverse momente pe tot parcursul evenimentului.

Fiecare copil care va castiga unul din locurile I,II sau III vor primi medalii şi premii din partea sponsorilor.

Organizator bebevesel.ro si ANCAAR Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.