Cizmele peste picior pot fi incredibil de sexy, asta dacă nu alunecă!

0
358

Dacă negrul este culoarea cu care nu vei da niciodată greși, atunci cu siguranță în momentul în care vrei să oferi o impresie de decență în care se ascunde o minte colorată, negreșit o pereche de cizme pentru femei până la genunchi vor face ca fiecare privire să se oprească măcar pentru o secundă din clipit când pașii tăi se îngână unul pe altul.

Pentru privitori este un peisaj, acel moment în care picioarele frumoase sunt scoase în evidență de o pereche de cizme bine croite și din material de calitate. Dar prin mintea nimănui nu trece mulțimea de frustrări provocate de fiecare alunecare a acestora de pe picior.

Ai mari șanse să fii printre cei care n-au ales bine

 

 

 

 

 

 

Stânga sau dreapta? Ei bine, pe lângă faptul că deja ai empatizat instant atunci când ai văzut partea dreaptă, ceea ce trebuie să știi, este faptul că materialul face tot. Pielea sau Velurul este etalonul pentru ceea ce înseamnă o cizmă cu caracter. Fie neagră fie maro sau chiar verde, un material maleabil dar consistent va fii întotdeauna ceea ce trebuie să cauți.

Dacă nu simți ceva moale și ferm în același timp în momentul în care când te gândești la o astfel de pereche de cizme, atunci ai face bine să încerci REVERSE și gama sa de cizme de damă peste genunchi. Realizate din materiale suficient de maleabile dar rigide acolo unde este nevoie, poți asorta orice ținută cu un astfel de articol de încălțăminte. Pur și simplu funcționează, este ca o super putere care îți va completa atât restul ținutei cât și însăși dispoziția.

Atunci când sunt încălțate, poți să ți le imaginezi ca pe o entitate a cărei scop este acela de a te face să arăți fabulos. Dacă adopți o astfel de mentalitate, atunci cu siguranță efectul dorit este mult mai ușor de atins, fiindcă în cele din urmă, alegerile tale reflectă cine ești.

Încălțămintea mereu va fi piesa fundamentală

Caracterul și atitudinea cu toate că sunt înnăscute, acest lucru nu înseamnă că nu poate fi îmbunătățit. Ideea de fermitate și delicatețe cu toate că sunt total antitetice regăsite în aceiași idee, acest lucru este doar un alt aspect fascinant pe care această senzație de nedescris o poate oferi unui purtător.

Dincolo de orice reacție de scepticism, caracterul este acel element magic care îmbunătățește orice aspect și dărâmă cele mai benevolente interese. Ținând cont de acest lucru, neglijența și nepăsarea reies imediat chiar și prin simpla prezență a unor cizme atât de feminine. Tocmai de aceea, tratate precum merită, adică printr-o poziție mulată, întinsă și perfect potrivită pe piciorul pe care trebuie să-l scoată în evidență, perechea de cizme pentru femei peste genunchi te face să te simți cu adevărat încrezătoare.

Haina nu îl va face niciodată pe om la fel cum nici aparențele nu sunt un criteriu de judecată viabil, dar, acest lucru nu înseamnă că haina nu este importantă. În cele din urmă, precum orice altceva din lumea asta, oamenii se privesc unii pe alții prin prisma aspectului. Cu toate că sună foarte urât și necinstit, prima părere este greu de înlocuit, tocmai de aceea primul impact mereu deschide căi unde nici un alt pas nu va reuși să ajungă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.