Claudiu MANDA: Vineri, la ora 16:00, în Craiova, vom fi 40.000 de mii de oameni doar din Dolj

0
3166

Vom avea un miting și este adevărat că toți vom veni îmbrăcați în alb,  vineri, la ora 16:00.

Am văzut la mitingul celor de la PNL când spunea că vor câștiga și în Oltenia. O să vadă și doljenii și craiovenii și, sper toată țara, că în comparație cu 2500 de participanți la mitingul PNL, din toată Oltenia, la noi, la Craiova vor fi, doar din Dolj, 40.000 de mii de oameni.

Am luat autorizațiile necesare, este spațiul pentru câte persoane vor veni. Avem confirmări de la colegii din teritoriu, de aceea spun că ne așteptăm la 40.000 de oameni: membrii noștri, simpatizanți, militanți, și sigur că și alți oameni care doresc să participe la acest miting sunt bine veniți.

Nu facem miting ca răspuns la al celor de la PNL. Noi, în județul Dolj nu avem de ce să ne luptăm cu cei de la PNL. Oamenii știu ce au făut sau mai degrabă ce nu au făcut cât timp au avut ocazia să guverneze.

Un singur exemplu pot să vă dau: din județul Dolj au fost patru miniștri ai Transporturilor și spun acum că nu s-a făcut nimic cu drumul expres Craiova – Pitești, în condițiile în care, acum, la insistențele noastre a început procedura.  Astăzi, în Guvern, s-a dat o Hotărâre de expropiere pentru tronsonul 2 și ne așteptăm ca într-o lună, două să înceapă lucrările

Intenționam să facem un miting de precampanie, pentru ca în perioada de campanie să ne desfășurăm activitatea de informare a cetățenilor.

senator Claudiu MANDA

președinte PSD Dolj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.