CSM Craiova: Opt medalii naționale, la prima competiție importantă a anului pentru atleți

0
216

Atleții au început bine anul competițional și au păstrat tradiția de a aduce acasă distincții de la Campionatul Național de Sală pentru Seniori și Tineret, care a avut loc zilele trecute la București.

Opt medalii au fost cucerite în total de sportivii noștri, dintre care un titlu național, 3 medalii de argint și 4 de bronz. Cristina Bălan a fost într-o formă foarte bună reușind să urce de trei ori pe podium la probele individuale. A câștigat titlul național la tineret în cursa de 800 de metri, unde s-a ales și cu medalia de bronz în clasamentul senioarelor, în plus a obținut argintul la tineret în proba de 400 de metri.

O dublă performanță a fost reușită și de Ștefania Drăgan, care a urcat de două ori pe podium la săritura cu prăjina, clasându-se pe locul doi la tineret și pe locul trei la seniori.

Alexandru Corneschi a cucerit argintul la cursa de 3000 de metri seniori, în timp ce Georgiana Muscalu a obținut o medalie de bronz la pentatlon – categoria seniori. Ultima medalie din colecția atleților noștri a fost obținută de ștafeta de 4×400 de metri fete, care s-a clasat pe locul trei la seniori. Aceasta a fost compusă din Cristina Bălan, Mihaela Popescu, Ștefania Sandu și Mădălina Cică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.