CSM Craiova: Performanțe europene și naționale pentru secția de lupte!

0
184

Medaliile curg pentru sportivii noștri și în cadrul întrecerilor importante din fenomenul luptelor. De curând, a avut loc Campionatul European de Juniori în Spania, unde două dintre luptătoarele noastre, componente ale lotului national, au ajuns pe treptele podiumului.

Larisa Nițu a cucerit titlul de vicecampioană europeană în limitele categoriei 72 kg, iar Roxana Capezan și-a adjudecat bronzul în cadrul categoriei de 65 kg, ambele sportive aflându-se în dublă legitimare cu CSM Drobeta Turnu Severin.

Componentă a secției de lupte libere a clubului nostrum, Adina Irimia a participat și ea pentru prima dată într-o competiție de anvergură europeană obținând o clasare în primele zece luptătoare de pe continent la categoria 68 kg. Crescută în Craiova, fostă sportivă a CSM Craiova, Ștefania Priceputu (50 kg) s-a încununat asemenea cu o medalie de argint la competiția din Spania.

Un titlu național, plus două medalii de bronz

Luptătorii clubului au făcut o impresie bună și la campionatele naționale care au avut loc zilele trecute. La Campionatul Național de Cadeți (Constanța), Cătălin Irimia (92 kg) a obținut titlul de campion național, ceea ce i-a adus și convocarea în cadrul lotului României de cadeți ce va participa la Campionatul European din Italia (17-23 iunie). În cadrul aceleiași competiții, Codruț Lăzărică (51 kg) a urcat pe a treia treaptă a podiumului. Tot un bronz a fost obținut și de Daniel Cocoșilă (62 kg), care a luptat la Campionatul Național de Juniori 3 de la Tulcea. Sportivii sunt pregătiți de antrenorul Petre Banciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.