Cum și-a dat Constantin Enceanu cu tesla-n… documentația cadastrală pentru 300 de lei

0
1478

14 ianuarie 2019, primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, distribuie un articol, pe contul personal de Facebook, de pe www.cvlpress.ro cu privier la semnarea contractului de execuţie pentru modernizarea drumului 652A DN 6.

La comentarii intervine marele interpretul de muzică populară Constantin Enceanu atrăgându-i atenția edilului că strada pe care locuiește nu este asfaltată.

Mai mult, îl acuză pe primar că asfaltarea se va face aproape de alegeri și el, ca un Nostradamus ce este, i-a spus asta de acum doi ani.

Constantin Enceanu: 

”Dl Primar Pupaza, str. Stefan Cel Mare, cand v-a fi asfaltata? De doi ani, ne-ati spus ca se va asfalta iar eu v-am spus ca, in preajma viitoarelor alegeri se va face! Se pare ca am dreptate! Ce-a fost mult s-a dus!:)))”.

Evident că Enceanu Constantin NOSTRADAMUS știa că se va întârzia ani de zile cu asfaltarea străzi cu pricina, pentru că vedeta este una dintre persoanele care nu avea actualizată documentația cadastrală. Și nici nu a făcut eforturi să rezolve cât mai repede această chestiune.

Valerică Pupăză:

”Dl Constantin Enceanu, sunteți una dintre acele persoane care trebuia să își actualizeze documentația cadastrală pentru că se suprapunea cu str.Stefan cel Mare.

Am așteptat mai mult de un an de zile pentru ca dumneavoastră să vă dați acceptul și să plătiți documentația, care într un final a fost plătită de către o altă persoană.

Asfaltarea acestei străzi începe anul acesta din cauza întârzierilor provocate de dumneavoastră și a celorlalți proprietari din zonă, care nu au înțeles că Primăria Cârcea nu poate face investiții pe o proprietate privată. Va mulțumesc”.

Mai exact, după mai multe demersuri, pentru a finaliza odată documentația cadastrală, firma care se ocupă de această chestiune a plătit o chitanță de 300 de lei pe numele propietarului, nu suntem siguri dacă în acte figurează marea vedetă sau fiica acestuia.

Adică, dacă Enceanu tăcea, interpret rămânea! Așa, a ieșit din culise…. pe scenă, în timp ce avea recital altcineva (am încercat să fim politicoși și să evităm zicala românească).

Că insită, nu e de mirare la Constantin Enceanu. Vorbește în alt comentariu de documente doveditoare, etc, dar în realitate, vineri, 18 ianuarie 2019, chitanța cu pricina era încă la firma respectivă, neajungând nimeni din familia marelui artist să o ia și să plătească societății suma de 300 de lei.

Constantin Enceanu: 

”Domnule primar, nu cunoasteti situatia din teren! Documentati-va si vedeti ca de un an de zile, fiica mea a facut actele cadastrale si a cedat strada Primariei Carcea. Haideti sa nu fim carcorasi si sa aruncam vina pe cine nu trebuie. Referitor la plata,nimeni nu a platit pentru mine si daca vreti sa va documentez cu acte, am sa le pun la dispozitie”.

Fiica lui Constantin Eneceanu a plătit o chitanță, este adevărat, dar nu pentru actualizarea documentației cadastrale, cea de 300 de lei.

Am mai spus și în alte cazuri: câteodată Facebook poate dăuna grav…. mai ales când îți dai singur cu tesla-n…. documentația cadastrală.

Cred că merge și zicala cu lupul moralist….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.