Delegație din Podgorica alături de municipalitatea craioveană la manifestările dedicate Centenarului Marii Uniri

0
289

La manifestările organizate pe parcursul zilei de astăzi, în Craiova, pentru a sărbători Ziua Națională a României și Centenarul Marii Uniri a participat și o delegație din Podgorica, capitala Muntenegru, care a răspuns, astfel, vizitei făcute acolo în septembrie de viceprimarul Craiovei Stelian Bărăgan și administratorul public al Craiovei, Sorin Manda.

De altfel, Stelian Bărăgan și Sorin Manda i-au însoțit pe reprezentanții administrației publice locale din Podgorica, Excelenta Sa, Branislav Micunovici și doamna Liliana Scepanovici, directorul departamentului de relații internaționale la toate evenimentele de astăzi. Prezența acestora la Craiova a reprezentat răspunsul la vizita pe care delegația municipiului Craiova a efectuat-o acum câteva luni în Podgorica.

„Am sărbătorit, împreună, Ziua Națională a României, prin participarea la toate evenimentele prilejuite de acesta zi. Aceștia și-au exprimat aprecierea față de modul în care s-a marcat la Craiova Centenarul Marii Uniri.
Le mulțumim pentru prezență și îi asigurăm de întreaga noastră susținere și implicare în proiectele comune pe care le vom implementa în viitor”, a spus Stelian Bărăgan, viceprimar al municipiului Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.