Descinderi la hoți de cablu telefonic! Trei tineri au ajuns după gratii

0
328

Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Breasta au identificat şi reţinut, ieri, pentru 24 de ore, 3 tineri din comuna Brabova, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. S-a stabilit că aceștia au tăiat și sustras cablul telefonic din comuna Brabova.

Conform IPJ Dolj, pe 9 februarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Breasta s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în localitatea Brabova, persoane necunoscute au tăiat cablul telefonic, pe o porţiune de 50 m.

În zilele următoare, poliţiştii au efectuat percheziţii domiciliare la locuinţele a doi tineri de 20 şi 24 de ani, din Brabova, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii respective, în urma activităţilor desfăşurate fiind descoperite mai multe mijloace materiale de probă.

Poliţiştii au mai stabilit faptul că la comiterea faptei ar mai fi participat şi un minor de 16 ani, din localitatea Brabova, fapt pentru care, în urma probatoriului administrat în cauză, în cursul zilei de ieri, poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de cei 3 tineri bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Persoanele în cauză au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, iar în cursul acestei zile urmează să fie prezentante unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.