Descinderi la hoți din Vela! Doi bărbați au fost reținuți pentru furtul a 32 de stupi

0
519

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au efectuat, în cursul zilei de ieri, 7 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de furturi. Prejudiciul produs, în valoare de 16.000 de lei, a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate, iar cei doi bărbați de 29, respectiv 40 de ani, bănuiți de comiterea faptei au fost reţinuți.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au efectuat, ieri, 7 percheziţii domiciliare, în comuna Vela, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt.

Astfel, poliţiştii au identificat 2 bărbaţi de 29 şi 40 de ani, din comuna Vela, care, în cursul lunii noiembrie 2018, ar fi sustras 32 de stupi de albine ce aparţineau unui bărbat din Bucovăţ.

Prejudiciului produs, în valoare de 16.000 de lei, a fost recuperat în totalitate, fiind restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii i-au reţinut pentru 24 de ore pe cei doi bărbaţi, aceştia urmând să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, în urma percheziţiilor efectuate la locuinţele altor 2 persoane, de 19 şi 25 de ani, din Vela, poliţiştii au găsit bunuri sustrase din gospodăria unui bărbat de 70 de ani, din aceeaşi localitate, o parte din prejudiciul produs, estimat la suma de 1.000 de lei, fiind recuperat.

Şi în acest caz, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, după cum anunță IPJ Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.