Descinderi la sediul Direcției de Sănătate Publică Dolj! Oamenii legii au ridicat documente

0
578

Polițiștii craioveni au descins, în această dimineață, la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Dolj, pentru a ridica mai multe documente, într-un dosar penal în care se fac cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, pentru abuz în serviciu, fals intelectual, uz de fals şi constituirea unui grup infracţional organizat. Dosarul a fost deschis în urma unei sesizări vizând modul în care a fost obţinută o autorizaţie de construcţie pentru un imobil de patru etaje de pe strada Împăratul Traian din Craiova, fără aviz sanitar.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în sesizare se consemna că în cursul anului 2017, o societate de construcţii a demarat lucrările de construire a unui imobil pe strada Împăratul Traian numărul 65, în baza unei autorizaţii de construire emise fără a se deţine aviz sanitar prevăzut de lege. Din verificările efectuate în cursul cercetărilor şi din înscrisurile depuse la dosar de către Primărie şi de către Direcţia de Sănătate Publică a reieşit faptul că la emiterea autorizaţiei de construire a fost folosit un aviz sanitar din 2009.

Anchetatorii au solicitat documentaţia la DSP Dolj și pentru că instituția a furnizat date contradictorii, astăzi s-a dispus efectuarea perchezițiilor pentru ridicarea documentelor necesare în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.