FOTO/Elevii, profesorii și părinții elevilor de la Școala Gimnazială Filiași s-au transformat în „spiridușii” lui Moș Nicolae, astăzi, de Ziua Internațională a Voluntariatului

0
642

Devenită tradiție, ziua de 5 decembrie, Ziua Internațională a Voluntariatului, se multiplică, pentru Scoala Gimnazială Filiași, pentru comunitatea filișană, chiar și pentru zona noastră. Ziua se transformă în „Zilele Voluntariatului”, voluntarii devin mai numeroși, cadourile devin mai mari și mai variate.

Elevii, profesorii și părinții elevilor de la școala Gimnazială Filiași s-au transformat in „spiriduși”, în dorința de a ajută și a aduce bucurie.
În ultimele 3 săptămâni, peste 500 de voluntari au donat haine, alimente, jucării, încălțăminte, dulciuri, rechizite, pentru a veni în sprijinul copiilor si familiilor cu posibilități materiale reduse. Toate produsele strânse vor merge către copiii din Argetoaia, Piria, Braloștița, Fratoștița, Rudari, Butoiești și, bineînțeles, Filiași.

Voluntarii Moșului au împachetat aproape 900 de cadouri destinate preșcolarilor și elevilor cuminți, dar mai puțin norocoși, precum și elevilor cu CES.
Le mulțumim călduros părinților, elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Filiași, precum și tuturor partenerilor, Asociatiei „Frații Racoțeanu”, Rotary Club Craiova, cadrelor didactice și directorilor școlilor partenere!, a spus Alin Mondescu, directorul Școlii Gimnaziale Filiași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.