Galerie Foto/ Și-a împlinit visul … pentru o zi! Jandarmii GJMb Craiova l-au făcut „jandarm pentru o zi” pe un elev de la „Charles Laugier „

0
208

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile (GJMb) Craiova au executat, astăzi, o misiune cu totul și cu totul specială, pentru Nicu Fabian Ilie, elev la Liceul Sanitar „Charles Laugier”, din Craiova. Pentru că astăzi a fost ziua lui, i-au împlinit visul … pentru o zi. L-au făcut jandarm și i-au adus daruri de la Moș Nicolae.

Povestea lui a fost trimisă jandarmilor de o persoană, care îi cunoaște lui Nicu Fabian Ilie pasiunea pentru uniforma militară și pentru Jandarmerie.

Astfel, jandarmii au aflat că și-a dorit să urmeze un liceu militar, dar din cauza unor probleme medicale acest lucru nu a fost posibil, fiind vorba despre norme medicale care nu îi permit să facă parte din sistemul de ordine și apărare.

Ziua de naștere a lui Nicu Fabian este pe 5 decembrie și, având în vedere că provine și dintr-o familie cu posibilități materiale foarte reduse, jandarmii s-au gândit să-l sărbătorească, astăzi, la școală, cu complicitate cadrelor didactice.

Un echipaj de jandarmi de la GJMb Craiova, încărcați cu haine, încălțăminte, rechizite și alimente specifice sărbătorilor de iarnă, ținând cont că este născut în ajunul lui Moș Nicolae, dar și cu un tort decorat cu o mașină a jandarmeriei, a ajuns la Nicu Fabian astăzi. Mai mult, tânărul a primit și un tricou și titlul de „Jandarm pentru o zi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.