Handbalistele SCM Craiova, încrezătoare înaintea duelului cu Nykobing (Danemarca), din etapa I a Grupei D din Cupa EHF, ce se desfășoară sâmbătă, la Sala Polivalentă din Craiova

0
357

Antrenorul secund al echipei de handbal feminin S.C.M. Craiova, Costin Dumitrescu şi jucătoarele Florentina Stanciu şi Timea Tătar, au susținut, astăzi, o conferinţă de presă, în care au vorbit despre duelul cu Nykobing (Danemarca), din etapa I a Grupei D din Cupa EHF, care are loc sâmbătă, 05.01.2019, ora 19:15, în Sala Polivalentă. Echipa din Bănie s-a întărit după ultimele achiziții și este încrezătoare în șansa de a merge mai departe.

Florentina STANCIU, jucătoare SCM Craiova:

„Vom lua meci cu meci în parte, iar sâmbătă avem o singură dorință, victoria. Suntem extrem de bucuroase că ni s-au alăturat alte patru fete, pentru că era foarte greu fără ele. Ne dorim ca într-un timp foarte scurt aceste jucătoare să se alinieze la standardele noastre și să facem împreună lucruri frumoase aici. Este mult mai multă încredere la echipă în acest moment. Urmează să punem la punct ce a mai rămas în aceste zile, am avut o ședință video cu adversarele noastre și știm ce avem de făcut ca să le oprim.”

Timea TĂTAR, jucătoare SCM Craiova:

„Va fi un meci foarte greu. Ne-am studiat adversarele, vom încerca să stopăm contraatacurile și faza cu pivotul, pentru că acestea sunt atuurile lor. Suntem pregătite de meci și invităm lumea la sală, ca sa fie alături de noi și să ne împingă de la spate spre victorie.”

Costin DUMITRESCU, antrenor SCM Craiova:

“Suntem deosebit de bucuroși că am reușit să achiziţionăm patru jucătoare. Lotul era strâmtorat numeric, am avut probleme și cu desfășurarea antrenamentelor, dar odată cu noul an sperăm să scăpăm de aceste ghinioane. În continuare vor lipsi Ana Maria Țicu și Cristina Zamfir, dar cu siguranță cele două jucătoare cu experiență care ni s-au alăturat vor suplini locurile lipsă și ne vor ajuta în meciurile următoare. Din punct de vedere tactic, au nevoie de puțin timp ca să se acomodeze cu stilul nostru, dar suntem încrezători că totul va fi bine. Fachinello poate să joace pe oricare dintre posturile de la 9 metri, este o jucătoare cu experiență și știe handbal. Se va impune mai mult ca sigur la Craiova.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.