Marian Jean Marinescu întreabă-l pe Radu Berceanu de ce a abandonat drumul expres Craiova – Pitești și apoi pe Viorica Dăncilă

0
1066

FAPTE: 

Guvernul PSD – ianuarie 2017 – 19 martie 2019 – a reactualizat documentația și a scos la licitație drumul expres Craiova – Pitești.

Cele patru tronsoane au fost contestate în instanță. Două tronsoane au fost date ca fiind legal licitate de o instanță, în timp ce o altă instanță, pe baza acelorași documente, caiete de sarcini, etc., a spus că celelalte două sunt ilegal atribuite.

Pentru cele două tronsoane câștigate de CNAIR s-au semnat deja contractele, se lucrează, sperăm că în cel mai scurt timp vor începe și lucrările efectiv.

Pentru celelalte două, curând va fi reluată procedura de licitație.

FAPTE: 

PDL și PNL au condus cam 90% din perioada de la Revoluție până azi Ministerul Transporturilor.

Din județul Dolj, Radu Berceanu ziceai că s-a născut în minister și a mai fost și Gheorghe Dobre. Nici pomeneală de vreo autostradă pe vremea celor doi.

La un moment dat, Radu Berceanu ne amenința cu un drum expres Craiova – Pitești. Prin Centrul Vechi al Craiovei, se vorbește că proiectul a fost abandonat din cauza unor certuri între cei de la PDL pe tema expropierilor.

Așa că, Marian Jean Marinescu, ar trebui să îl întrebe pe Radu Berceanu de ce nu avem autostradă sau drum expres Craiova – Pitești și apoi pe Viorica Dăncilă.

Sau știe foarte bine de ce a abandonat Radu Berceanu proiectul și face pe naivul acum? Și mai este și ipocrit, pentru că noi știm că Marian Jean Marinescu mai are și alt interes la drumul expres Craiova – Pitești, altul decât cel al circulației rutiere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.