O tânără de 22 de ani din Bechet și un bărbat de 39 de ani, arestați pentru că plasau bancnote false de 100 de euro! Vezi aici cine sunt

0
678

Doi doljeni din Bechet, o fată de 22 de ani și un bărbat de 39 de ani, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Craiova, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au stabilit că aceștia plasau bancnote false de 100 de euro prin județ. Oamenii legii au făcut 4 percheziţii domiciliare, în localităţile Bechet şi Valea Stanciului, pentru destructurarea grupării infracţionale din care făceau parte cei doi.

 

Polițiștii BCCO Craiova au descins la 4 locuințe din localitățile Bechet și Valea Stanciului, ale unor persoane despre care aveau date că se ocupă cu plasarea de monedă falsă. Patru persoane au fost ridicate și duse la audieri, iar faţă de un bărbat de 39 de ani şi o tânără de 22 de ani, din Bechet, bănuiți de punerea în circulaţie de bancnote contrafăcute de 100 de euro, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Cei doi au fost prezentați Tribunalului Dolj care le-a emis mandate de arestare pe 30 de zile: „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului SORA ELIAN ALIN pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 07.03.2019 până la data de 05.04.2019 inclusiv. Dispune arestarea preventivă a inculpatei Micu Veronica pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 07.03.2019 până la data de 05.04.2019 inclusiv. Cu drept de contestaţie”, se arată în hotărârea instanței.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, punere în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

Activităţile s-au desfășurat cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române și au mai participat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bechet și jandarmi din  Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.