Postacul Aurică are pierderi de memorie sau un cont fals postează în numele lui?

0
2229

De la o anumită vârstă, Facebook-ul dăunează grav sănătății! Retras la pensie, pensionarul postac Aurică dă lovitură după lovitură.

Postările se întorc împotriva lui și îl lovesc în fruntea lată, ca sutele de lei, pe care le lipea pe fruntea lăutarilor, în perioda lui de glorie.

Și totuși, îmi este greu să cred că Aurică Solomon are așa mari probleme cu memoria!

Sau poate că e cont fals.

Pentru că altfel nu îmi explic tupeul cu care acuză actuala și fosta administrație locală de tot felul de minuni, pe care le-a făcut el, cu mânuța lui.

Cum să acuzi bre Primăria Craiova că se împrumută de bani pentru a înoi parcul auto al RAT și nu se folosește de bani europeni, când de fapt chiar asta face?

 Primăria Craiova ia fonduri europene la maximum și ia și un împrumut, pentru completarea sumei. Așa vom avea numai autobuze noi, bre, nu second hand.

Nea Aurică ai uitat că ai  împrumutat suma de 4.100.000 euro în 2007, pentru a  cumpăra tramvaie și autobuze second hand, care nu au funcționat niciodată? Și acum plătim acel împrumut.

Și cum poți bre să vorbești matale, om bătrân, de Grădina Botanică, care, când erai primar, era o infecție, cu risc ridicat de boli infecțioase, plină de șobolani?

Păi, veni Olguța Vasilescu și o transformă într-o bijuterie a orașului. Nu te gândești bre că te înjură craiovenii care sunt zi de zi la plimbare?

Bre, Aurică, vezi că e cu GHINION. Olguța, în 2012 făcu poze în tot orașul. Și dacă tot îți plac postăile, îți dau o poză pe zi.

Dacă e fals contul de Facebook, bre Aurică, raportează-l la Zuckerberg. Nu scris, că ala are niște butoane.

Dacă este al tău, ia bre pastile de memorie, că e gravă situația!

Uite bre, doar cateva poze, cum arăta Gradina Botanică când erai matale prima:

Uite cum arată acum:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.