Primăria Craiova: Spectacolul DIVERSITY@CRAIOVA, de azi, reprogramat din cauza condițiilor meteo

0
656

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile anunțate de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), vă informăm că spectacolul DIVERSITY@CRAIOVA (spectacol al minorităților elene, macedoneene și rome) programat în cadrul Zilelor Municipiului Craiova, în această după-amiază de marți 04 iunie, în Piața Mihai Viteazu (la statuie), se suspendă, urmând să fie reprogramat la sfârșitul acestei săptămâni, la o dată pe care o vom anunța ulterior.

Spectacolul din cartierul ROVINE se va desfășura conform programului, având în vedere că acesta beneficiază de scenă acoperită și de condiții sigure de adăpost pentru instrumente și artiști, dar si zone de adăpost pentru spectatori.

Totodată, facem precizarea că spectacolul ”Bijuterii muzicale” anunțat de Filarmonica Oltenia Craiova, pentru miercuri, 05 iunie 2019, ora 19:00, în Piața Mihai Viteazu, la statuie, va avea loc la aceeași oră, dar în sala Filarmonicii Oltenia Craiova, din aceleași motive mai sus enunțate. Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Reamintim:
Condiţiile meteorologice nefavorabile pot anula o parte dintre manifestările programate în aer liber! Modificările vor fi anunțate pe site-ul Primăriei, în presă locală și pe pagina oficială de facebook a instituției – Primăria Municipiului Craiova.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.