Spectacole în week-end și ateliere din 04 februarie, la Teatrul Colibri

0
1459

Sâmbătă, 02 februarie 2019, la ora 18:00 este programat spectacolul Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor, adaptare după povești populare rusești, scenariul și regia Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea. Scenografia este semnată de Iulia Goanță, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.

Duminică, 03 februarie 2018, ora 11:00 este rezervată pentru Jocuri magice, un spectacol interactiv, vesel, despre valorile prieteniei. În distribuție: Adriana Ioncu, Alla Cebotari, Emanuel Popescu. Regia spectacolului este semnată de Titus Jukov, iar scenografia îi aparține lui Vladimir Cantor.

Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, telefon: 0251.412.473

Reamintim că după ora de începere a spectacolului accesul în sală nu mai este permis.

De luni, 04 februarie 2019, vor începe Atelierele Fabricii de povești electroColibri, pentru care s-au făcut înscrieri până la 31 ianuarie și care se vor finaliza în ultima zi a lunii martie.

Tot începând de luni, se vor derula atelierele organizate de Teatrul Colibri sub genericul Maratonul păpușilor, în vacanța copiilor, care se vor desfășura zilnic, în intervalul orar 11:00 – 19:00, în Sala Studio, prețul pentru un atelier fiind 10 lei / persoană. Biletele se pot procura de la Agenția Teatrului Colibri. Nu există un număr limitat de locuri și pot participa la cursuri copii de toate vârstele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.