Teatrul Colibri Craiova, invitat la Slatina cu Puiul de Om din Cartea Junglei

0
1610

Marți, 11 iunie 2019, Puiul de Om din Cartea Junglei se așează la povești în Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la invitația Clubului Rotary Slatina, cu care Teatrul Colibri colaborează de peste un deceniu și alături de care a bucurat generații de copii cu titluri de poveste din repertoriul instituției.

Puiul de Om din Cartea Junglei, după Rudyard Kipling, este un spectacol cu scenariul, regia și scenografia semnate de Geo Dinescu și Marin Fagu, muzica și video proiecția Marin Fagu, pictură păpuși Mihai Birtu, pictură decoruri Iulia Goanță, voci: Radu Popa, Ioana și Andrei Popescu, Laura Pumnea. În distribuție regăsim actorii: Geo Dinescu, Marin Fagu, Emanuel Popescu și Robert Iovan.

Scenă cu scenă, spectacolul „Puiul de Om din Cartea Junglei“ povestește dinamic și ritmat, cu emoție și curiozitate, aventurile lui Mowgli în junglă. În haita lupilor sau lângă pantera cea înțeleaptă își trăiește frumos copilăria, cu năzdrăvănii și peripeții, învățând ce e bine și ce e rău, fără să știe că toate acestea aveau să-i fie de folos în viață, printre oameni.

Spectacolul Puiul de Om din Cartea Junglei va avea marți, la Slatina, două reprezentații, la orele 10:00 și 12:00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.