Polițiștii craioveni au urmărit, azi-noapte, un tânăr de 23 de ani, din Craiova, care a încercat să scape pentru că urcase la volan fără permis. Oamenii legii au tras mai multe focuri de armă după el și l-au prins când încerca să scape pe jos, după ce i se împotmolise mașina.

Poliţişti din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au observat, azi-noapte, șoferul unui autoturism care se deplasa pe Bulevardul Decebal, și care la vederea echipajului de poliţie, a mărit brusc viteza de deplasare, schimbând direcţia de mers.

Potrivit IPJ Dolj, s-a trecut la urmărirea autoturismului în cauză, însă, întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, au fost efectuate mai multe focuri de armă în plan vertical.

La un moment dat, maşina respectivă s-a împotmolit pe un drum neasfaltat, șoferul a încercat să fugă pe jos, fiind însă prins şi imobilizat de poliţişti după aproximativ 300 de metri.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 23 de ani, din Craiova, cu privire la care poliţiştii au stabilit faptul că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.