Viceprimarul Stelian Bărăgan și City Managerul Sorin Manda au avut o întrevedere cu președintele Parlamentului European, Antonio Tajani

0
1216

O delegație a Primăriei Craiova, formată din viceprimarul Stelian Bărăgan și City Managerul Sorin Manda, e prezentă în localitatea italiană Rocca d’Arce, unde a avut loc o întrevedere cu președintele Parlamentului European, Domnul Antonio Tajani.

Acesta și-a exprimat profunda sa admirație pentru istoria și trecutul României, evidențiind și trainicele legături dintre poporul italian și cel român.

Cu această ocazie, profesor universitar doctor Ion Deaconescu și managerul Cristi Berceanu i-au înmânat cunoscutului om politic medalia Mihai Eminescu, lansând invitația de a vizita Craiova în luna Iunie a anului curent, cu ocazia celei de-a șasea ediții a Festivalului Mondial de Poezie “Mihai Eminescu”, urmând, ca în viitorul apropiat, acesta să le comunice decizia sa.

Manifestarea dedicată rolului creației în era tehnologiilor avansate a fost găzduită de Primaria Orașului Rocca d’Arce și Fundația Vincenzo Bianchi, considerat a fi unul dintre cei mai mari, mai importanți artiști ai lumii de astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.