14 primari liberali alături de Claudiu Manda

0
2009

Astăzi, 11 aprilie 2019, într-o conferință de presă, președintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, a anunțat că 14 primari, PNL și ALDE, vor susține, începând de azi, Partidul Social Democrat.

“Sunt o parte dintre primarii cu care am candidat pe liste comune, de la UNPR, dar și primari de la PNL sau ALDE. Le mulțumesc tuturor pentru că ni s-au alăturat. Ei vor rămâne în partidele lor, ca membri, dar vom face împreună echipă la următoarele runde de alegeri”, a declarat Claudiu Manda, președintele PSD Dolj.
De asemenea, liderul social democrat a anunțat că Organizația Județeană Dolj s-a întărit cu peste 1478 membri, în ultimele două luni, dintre care 637 la Craiova și alți 841 în organizatiile locale din judet.

”Împreună și cu domnii primari suntem mai mulți și mai puternici. Ne-am propus ca la alegerile europarlamentare să fim pe primul loc in România ca scor electoral și cred că este un obiectiv care poate fi atins. La alegerile trecute, Oltul a obținut un procent mai bun, dar de data aceasta dorim să ne luăm revanșa”.
Claudiu Manda a mai spus că motivul trecerii celor 14 edili la PSD este acela ca oamenii apreciază faptele și nu vorbele.

”Acești oameni au venit alături de noi pentru că au simțit efectul Guvernării PSD în comunitățile pe care le conduc. Când am plecat la București, în acest mandat de parlamentari, le-am spus colegilor mei că dacă la finalul celor patru ani nu ne întoarcem pe autostradă, mergem degeaba.

Ieri, Guvernul a aprobat o hotărâre privind declanșarea procedurilor de expropriere pentru obiectivul de interes naţional ”Drum Expres Craiova-Piteşti şi legăturile la drumurile existente”, Tronsonul 2, aflate pe raza localităţilor Bîrza, Piatra Olt, Slătioara şi Valea Mare, din judeţul Olt, iar săptămâna trecută a aprobat o alta referitoare la primul tronson.
De asemenea, a mai fost aprobată o hotărâre de guvern privind refacerea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii “Centura de ocolire Craiova -varianta Sud DN 56 – DN 55 – DN 6”, un obiectiv despre care vom tot discuta în perioada următoare. Față de cei care au fost la putere și nu au făcut nimic, inclusiv guvernul Ponta care ne-a mințit chiar și pe noi, ne ținem de promisiuni și speram să recuperăm anii pierduți și din cauza instanțelor de judecată care au blocat soluționarea contestațiilor la licitații nepermis de mult”.

Cu privire la mitingul de vineri, 12 aprilie 2019, de la Craiova, Claudiu Manda a declarat:
”Mâine avem miting, la Craiova, unde vor fi, doar din Dolj, 40.000 de oameni, membrii noștri, simpatizanți, militanți, dar sigur că, și alte persoane, care doresc să participe la acest miting, sunt bine venite. Nu facem miting ca răspuns la reuniunea celor de la PNL. Este o acțiune de precampanie, iar în campania electorală ne vom ocupa de informarea cetățenilor cu privire la proiectele noastre”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.