3 lucruri pe care trebuie să le faci în calitate de mireasă. Cum sa le rezolvi cu brio!

0
253

Sa fii mireasă este, probabil, rolul vieții tale. Dincolo de fericirea pe care nunta ți-o aduce, când practic îți unești destinul cu cel al jumătății tale, statutul de mireasă vine la pachet cu o mulțime de griji, pregătiri și cheltuieli. Cum în România nunțile sunt destul de pompoase, cu mulți invitați, multe feluri de mâncare etc., stresul pe care îl ai este și mai mare. Puține mirese reușesc să se bucure cu adevărat de momentul pe care îl trăiesc și realizează abia după ce toată nebunia ia sfârșit.

Sunt extrem de multe lucruri de pus la punct pentru ziua cea mare, însă dacă ești o fire organizată, ar trebui să îți fie relativ ușor să te ocupi de organizarea fiecărui detaliu în parte. Desigur, există riscul ca nu toate să iasă așa cum ai planificat, mai ales dacă ești o persoană perfecționistă, care vrea ca lucrurile să iasă întocmai așa cum ai planificat. 

Iată cele mai importante lucruri de care se preocupă o mireasă si cum sa le treci cu bine peste ele!

1)    Invitațiile și mărturiile

Acestea sunt unele dintre cele mai importante elemente care aduc succesul unei nunți. Lumea trebuie să fie impresionată încă de la primul contact cu nunta voastră, prin intermediul invitațiilor. Ea trebuie să aibă un design și un text deosebite, care să vă reprezinte. Găsești o mulțime de modele aici, iar invitații tăi vor fi, cu siguranță, doritori să ia parte la eveniment. Mărturiile sunt, de asemenea, acele amintiri care rămân celor dragi după nuntă, așadar, trebuie gândite în detaliu și aleasă cea mai potrivită variantă.

2)    Rochia de mireasă

 Să poarte rochia de mireasă este visul oricărei fetițe în copilărie. Nu există moment mai potrivit în care să te simți ca o prințesă decât momentul nunții. Tocmai de aceea, alegerea rochiei de mireasă este provocarea cea mai mare pentru orice femeie. În ziua de azi nu se mai poartă clasica rochie albă de prințesă, modelele fiind mai variate. Pentru cele care vor să poată să danseze și să se simtă în largul lor sunt recomandate rochiile vaporoase, din material lejer, precum mătasea. Pentru cele care vor să își pună în evidență silueta rochia tip sirenă este ideală.

 3)    Verighetele

 Verighetele au o însemnătate uriașă pentru orice cuplu, deoarece sunt dovada legământului etern dintre ei. O verigheta nu poate fi schimbată după bunul plac după un an, doi, de aceea alegerea verighetelor perfecte pentru toată viața este extrem de importantă. Aur alb, aur galben sau aur rose, toate aceste nuanțe sunt preferate de către majoritatea cuplurilor. Unii preferă să își graveze câteva litere pe interiorul verighetei, de exemplu data nunții sau numele jumătății sale. Fiind vorba de bijuterii, mireasa este mult mai atentă la detalii și mult mai pretențioasă la model, material sau inscripții. De aceea, alegerea verighetelor poate fi un alt motiv de stres pentru viitoarea soție.

Miresele au o misiune extrem de dificilă pentru momentul nunții: să fie fermecătoare iar nunta să arate ca un adevărat basm. Cu toate acestea, în spatele momentului perfect, a decorurilor și a rochiei de mireasă stau sute de lacrimi, supărări, frustrări, combinate cu suma de emoții pe care orice femeie le trăiește înainte de nuntă.

 Photo: Shutterstock.com 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.