3 trucuri utile pentru a scoate in evidenta usor si rapid un obiect deosebit din camera

0
361

Interiorul locuintei trebuie sa fie unul bine amenajat, in asa fel incat sa impresioneze pe toti cei care vor trece pragul ei. Cel putin acesta este un obicei adanc impamantenit, pe care il adopta orice proprietar care vrea sa arate cat de potent financiar este, cat de bine a reusit sa faca amenajarea spatiului locuit sau ca stie sa atraga atentia oaspetilor cu ajutorul unui obiect special (pictura, sculptura, basorelief, fotografie etc.).

Din acest motiv, este evident ca trebuie sa apeleze la tot felul de trucuri cu ajutorul carora sa reuseasca rapid si usor sa atraga privirile, sa creeze o atmosfera deosebita, uneori chiar exotica, si sa realizeze totul atat de bine incat sa se simta bine cu reusitele personale si sa arate tuturor ca stie cum sa foloseasca in mod inteligent toate resursele pe care le are la dispozitie in acest sens. 

Iata ce trucuri ai la indemana pentru a scoate in evidenta un obiect!

Multi romani au inceput sa ia in considerare sfaturile specialistilor, mai ales atunci cand vor sa amenajeze deosebit interiorul sau exteriorul locuintei. Astfel, nu e de mirare ca unii dintre ei si-au dat seama ca specialistii vor sti exact ce trebuie sa faca pentru a scoate in evidenta un obiect interesant, care reprezinta, de altfel, o investitie uriasa de cele mai multe ori. 

  • Obiectul cu pricina poate atrage atentia musafirilor cu ajutorul razelor solare care se rasfrang printre perdelele de la ferestrele livingului. Daca ziua este pe sfarsite, iar lumina naturala devine istorie, atunci cea mai buna solutie este folosirea corpurilor de iluminat artificiale cu becuri cu led, ideale pentru a defini sau a accentua obiectul sau zona din jurul acestuia. In acest sens, pot fi montate diferite corpuri de iluminat, cum ar fi lampadarele, veiozele, spoturile, lampile, aplicele de perete etc;
  • Un alt truc util pentru a face vizibil un obiect, un ornament, un tablou sau orice altceva cu valoare deosebita pentru proprietar poate fi amplasarea intr-un punct ce va fi observat imediat ce oaspetii vor intra pe usa. De obicei, acest spatiu ar putea sa fie vis-a-vis de usa sau in dreptul ferestrei, pe o masa inalta sau pe un suport care sa fie de culoare neutra, pentru a nu epata;
  • O alta idee foarte buna pentru a face observabil un obiect din locuinta este sa fie mereu curat, sa straluceasca si sa nu aiba niciodata praf. Acest lucru se poate face cu substante speciale sau cu unele naturale, care sa nu deterioreze materialele din care este fabricat sau cu o laveta umeda, speciala pentru astfel de articole fine. In cazul in care este vorba despre un tablou, atunci acesta trebuie sa fie curatat de specialisti in domeniu, care vor sti exact cum sa faca acest lucru.

In concluzie, orice proprietar care vrea sa atraga atentia oaspetilor si sa puna in prim plan un anume obiect in care a investit sume generoase trebuie sa tina cont de aceste trei trucuri simple si sa le puna in practica, in asa fel incat rezultatele sa impresioneze si pe cei care sustin sus si tare ca atunci cand intra intr-o casa nu se uita sa vada ce avere are proprietarul. 

Surse foto:

shutterstock.com

ro.pinterest.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.