A furat poșeta unei craiovence, dar l-a urmărit un jandarm al GJMB, aflat în timpul liber, până l-a prins

948

„Hoțul neprins, negustor cinstit!”, asta nu poate spune însă și despre un bărbat din Craiova, în vârstă de 37 de ani, care, aseară, în jurul orei 22.00, pe strada Oituz, a sustras cu forța poșeta unei femei și a încercat să fugă. A fost prins de un jandarm aflat în timpul liber, vecin al femeii, care era în curte, a auzit strigătele și l-a urmărit pe hoț.

Aseară, în jurul orei 22.00, un subofițer jandarm, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile (GJMb) Craiova, aflat acasă, în timpul liber, pe strada Oituz din municipiul Craiova, a auzit cum o femeie striga că i s-a furat poșeta.

Subofițerul a ieșit din curte,a observat un bărbat, care a luat-o la fugă, având în mână poșeta femeii, care este vecina sa, în vârstă de 67 de ani, așa că a pornit în urmărirea făptuitorului, până la intersecția străzilor Înfrățirii cu A.I. Cuza, unde a reușit să îl prindă și să îl imobilizeze, până la sosirea echipajului de poliție, care l-a preluat și la condus la secție, în vederea continuării verificărilor.

Femeia a povestit că își căuta cheile, pentru a intra în curte și că, în acel moment, i-a fost sustrasă poșeta, cu forța, de către acest bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Craiova.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și a fost restituit femeii, în ciuda faptului că bărbatul a aruncat o parte din bunuri pe stradă, în timp ce încerca să scape.