A intrat în gard cu mașina furată!

508

Un tânăr de 16 ani este cercetat penal după ce a furat o mașină și a circulat cu ea, deși nu are permis de conducere, până s-a izbit de gardul unui imobil din satul Ciutura.

Potrivit IPJ Dolj, ieri, 25 octombrie, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în comuna Vîrvoru de Sus, sat Ciutura s-a produs un eveniment rutier în urma căruia a fost distrus gardul împrejmuitor al unui imobil din localitate.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat conducătorul autoturismului în persoana unui tânăr de 16 ani, din Vîrvoru de Jos, sat Ciutura.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că tânărul ar fi sustras un autoturism  proprietatea unui bărbat de 32 de ani, din satul Ciutura, parcat neasigurat și cu cheile în interior, pe o stradă din localitate.

Cel în cauză a condus autoturismul pe DJ 552 A, pe raza localității Ciutura, iar în dreptul unui  imobil, care aparține unei femei de 54 de ani, a intrat cu autoturismul în gardul împrejmuitor, construit din plăci de beton, căruia i-a provocat distrugeri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3000 lei.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis și distrugere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă.