Accesoriile pentru întreaga familie: când stilul de viață urban se întâlnește cu pasiunea de a călători

0
184

Cele mai multe familii moderne încearcă să se adapteze cât mai bine stilul de viață urban, căutând soluții practice sau urmând tendințele. Atunci când ritmul de viață trepidant din marile orașe aglomerate în care trăim astăzi se întâlnește cu pasiunea celor mai mulți de a evada în locuri îndepărtate este nevoie de cu totul alte soluții, cu atât mai mult când din acest tablou fac parte unul sau mai mulți copii.

Accesoriile de care are nevoie o familie în viața de zi cu zi, dar și cele necesare pentru a pleca în călătorii ar trebui să aibă în comun calitatea și funcționalitatea. Dacă plănuiți să plecați în curând într-o vacanță cu toții, atunci asigură-te că ai câteva piese esențiale pentru ca sejurul să fie o reală încântare. 

Când ai copii mici, unul dintre cele mai importante lucruri din bagaj îl reprezintă căruciorul, iar altul este chiar bagajul în sine sau altfel spus gențile în care veți pune toate cele necesare unei vacanțe senzaționale.

Căruciorul copilului și accesoriile necesare, pentru o vacanță fără griji

Doar cei care sunt părinți știu cât de complicat poate fi să pregătești bagajele pentru vacanță. Dacă aveți în plan o vacanță activă, în care să vă plimbați mult, dar chiar și atunci când mergeți undeva la plajă, de exemplu, căruciorul celui mic este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le luați cu voi.  Odată ce optați pentru un cărucior sport, ușor, flexibil și simplu de pliat și pus în portbagajul mașinii sau în avion, vacanța va fi una cât se poate de plăcută. 

Căruciorul va folosi în atât de multe situații în perioada în care sunteți plecați, încât nu aveți cum să renunțați tocmai la acesta. Puteți opta pentru o gamă variată de accesorii pentru a asigura confortul celui mic, de la copertine pentru soare la huse de protecție împotriva ploii, tăviță pentru mâncare sau căptușeli diverse pentru scaun.  

Veți avea nevoie de cărucior atât pentru plimbare, dar și pentru momentele în care vreți să vă opriți la o terasă sau să vizitați un obiectiv turistic, iar cel mic trebuie să se simtă în deplină siguranță, în acest sistem cu care este obișnuit.

Gențile de voiaj încăpătoare, pentru o familie numeroasă

O vacanță cu întreagă familie este tot ce aștepți, dar gândul că trebuie să faci bagajele te sperie, mai ales atunci când ai un copil mic. Când pleci în vacanță cu un copil, indiferent de vârsta acestuia, ai de luat foarte multe lucruri de acasă, începând cu haine, jucării și diverse ustensile pentru masă sau pentru igienă. Un troller micuț pe care obișnuiai să îl iei în escapadele de dinainte de a deveni părinte este acum o simplă amintire.

Când începi să pregătești bagajele pentru vacanță începe prin a organiza totul foarte bine, doar așa vei reuși să nu iei toată casa în călătorie. Stabilește de la început care sunt gențile de voiaj și trollerele pe care vrei să le iei și ce dimensiuni ar trebui să aibă acestea. Ține cont inclusiv de condiționările companiilor aeriene, dacă plecați în călătorie cu avionul.

În funcție de modul în care veți duce bagajele, optați pentru genți care pot fi ușor de transportat, atât în mână cât și pe umăr. Gențile de voiaj cu roți și mânere telescopice sunt ideale pentru bagajele grele ce trebuie duse o distanță mai mare, pe jos. Iar pentru a păstra ordinea și organizarea și a nu uita nimic nici atunci când plecați de acasă, nici la întoarcere, alegeți acele genți de voiaj cât mai bine compartimentate.

sursa foto: unsplash.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.