Activități ale CAO de Ziua Mondială a Apei

0
202

Compania de Apă Oltenia a organizat astăzi o acțiune în centrul municipiului Craiova, pentru a marca Ziua Mondială a Apei. Pe esplanada Teatrului Național Craiova au fost expuse două dintre utilajele achiziționate în ultima perioadă, cu fonduri europene.

Craiovenii au primit pliante cu informații despre investițiile cuprinse în Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014 – 2020 implementat de CAO, materiale promoționale, și câteva recomandări cu privire la protejarea sistemului de canalizare. Acesta trebuie folosit în mod corect, nu drept coș de gunoi, întrucât utilizarea greșită generează blocaje și, implicit, disconfortul utilizatorilor.

Compania de Apă Oltenia implementează în această perioadă „Proiectul regional de de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Dolj, în perioada 2014 – 2020”, care presupune investiții în sisteme de alimentare cu apă și canalizare de peste 445 milioane de euro.

Activitățile pregătite pentru Ziua Mondială a Apei, care se sărbătorește în fiecare an, pe 22 martie, continuă mâine cu igienizarea zonei barajului de la Ișalnița, acțiune la care vor participa și angajați de la Administrația Bazinală de Apă Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.