Activități pentru preșcolari de 1 iunie în Parcul Nicolae Romanescu – SPORT, SĂNĂTATE, BUCURIE

0
870

Cu ocazia Zilelor Municipiului Craiova nu au fost uitați nici copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani.

În colaborare cu Grădinița Căsuța cu Povești care va asigura profesori voluntari,  vor fi organizate activități și concursuri sportive interactive : SPORT, SĂNĂTATE, BUCURIE.

Acestea se vor desfășura în Parcul Nicolae Romanescu, zona laterală a Grădinii Zoologice, in apropierea serelor, in intervalul orar 10-14.

Toți copiii de vârstă preșcolară din CRAIOVA sunt invitați să vină în parc pentru activități sportive care aduc mișcare, sănătate și bucurie.

Vor fi 3 secțiuni: concurs de biciclete/triciclete, concurs de trotinete și traseu aplicativ (alergare printre jaloane, săritură în cerc, etc).

Părinții și copiii doritori se vor înscrie la punctele de înscriere puse la dipozitie de catre organizatori pentru una dintre întrecerile sportive.

Se vor forma grupuri de 6-8 preșcolari pe grupe de vârstă (3-4 și 5-6 ani) care vor participa la concursul dorit.

Vor fi premii surpriză și atmosferă de sărbătoare.

Iar premiul special va fi VIZITA LA GRADINA ZOOLOGICĂ, unde, însoțiți de către angajații RAADPFL Craiova, vor afla povestea animalelor gazduite in aceasta incinta.

Apoi vor vizita serele și vor vedea cum sunt îngrijite florile care urmează să fie plantate in rondurile din oraș. Fiecare copil va primi un ghiveci cu floare de care sa aibă grijă.

Conform legislației în vigoare, participarea la evenimentele organizate în aer liber se va face cu respectarea tuturor măsurilor aflate în vigoare la momentul desfășurării, dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.

Prof. Claudia RADU,

Director Gradinita cu P.P. Casuta cu Povesti Craiova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.