Acum, când spitalul regional de la Craiova nu este pe lista de priorități a PNL, ce mai spun Stroe și Giugea?

1
2107

Ministrul desemnat pentru Dezvoltare Ion Ștefan, zis si GRINDĂ, a afirmat, la audierea, marți, în comisiile reunite ale Parlamentului, că primul spital regional construit va fi cel de la Iași, semnarea contractului de finanțate pentru celelalte spitale regionale – Cluj și Craiova nefiind pe lista de priorități.  

În aceste condiții, mă întreb ce spun cei mai vocali peneliști, de la Dolj, pe această temă, Ionuț Stroe și Nicolae Giugea.

Stroe și Giugea, cât au fost în opoziție, s-au folosit electoral de acest subiect, ca de obicei, fiecare pozând mergând pe teren, ba cu pancarte, ba cu televiziuni după ei, umplând Facebook-ul de poze și postări.

Ionuț Stroe ne anunța chiar că a rezolvat, pe timpul Guvernului Cioloș, toată documentația și a dus construirea acestui spital pe drumul cel mai drept. Azi nu se mai văd, nu se mai aud pe acest subiect.

Cum e domnilor? Greu cu construirea spitalului regional la Craiova, nu?

 

1 COMENTARIU

  1. Prioritatile unora nu sunt si prioritatile alora, adica prioritatile PNL nu sunt implicit si prioritatile romanilor. Probabil Domniile Lor s-au gandit ca spitalul Craiova este destul de mare…ca si cladire, si nu necesita renovari/modificari/INVESTII s.a.m.d. Au investit destul in Sudul tarii, se muta acum spre Est…dupa cum bate vantul!Oricum, Iasi-ul sa nu se bucure de pe acum, proiectele PNL pe hartie sunt fairytales!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.