Află ACUM ce trebuie să faci pentru a schimba aspectul mașinii tale cu un buget redus!

0
191

Dacă te-ai săturat de aspectul mașinii tale și îți dorești mai mult de la ea, însă nu vrei să o înlocuiești sau să investești prea mulți bani în acest sens, acest articol este menit să te scape de cercetări suplimentare, propunând cele mai bune alternative pentru o schimbare de imagine.

Iată cum poți aduce un plus de imagine mașinii tale fără costuri prea mari!

  • Folie pe geamuri – este un aspect pe cât de plăcut estetic, pe atât de util.  Nu numai că oferă intimitate, cel puțin pe partea posterioară a mașinii, dar pe timp de vară menține o temperatură mai ușor tolerabilă. Atât temperatura, cât și lumina din mașină capătă un echilibru cu ajutorul acestui truc simplu și rapid. 
  • Următoarele  ajustări din această listă sunt sunt benzile cu leduri sau, după cum mai sunt cunoscute, luminile ambientale. Acestea sunt benzi luminoase ce pot fi montate la nivelul pedalelor și sub scaune. În funcție de preferințe, acestea pot emana atât o lumină vagă pentru relaxare în timpul mersului, cât și lumini mai puternice și multicolore ce se schimbă în funcție de ritmul muzicii din mașină. Astfel, anumite modele de leduri funcționează pe baza undelor sonore, schimbându-și culorile în funcție de acestea.
  • Jantele și anvelopele– deși pare a fi o alegere simplă, este important să știi că modelul jantelor și anvelopelor pe care le achiziționezi trebuie să respecte anumite prevederi legale. Astfel, este legal să pui alte tipuri de jante decât cele inițiale, bineînțeles, atât timp cât noile modele vor respecta dimensiunile admise de lege, în funcție de autoturismul pe care îl deții.

De asemenea, atunci când îți dorești să îți echipezi mașina cu un nou set de anvelope calitative, este esențial să ții cont de sezonul în care le vei utiliza. Astfel, orice șofer este obligat prin lege să îți doteze autoturismul cu anvelope de vară sau de iarnă, care să îți poată asigura siguranța indiferent de condițiile meteorologice specifice anotimpului în curs. Dacă tu nu ai făcut încă această schimbare, Anvelope-oferte îți oferă o gamă largă de anvelope de vară din care poți alege. Intră pe site și caută modelul potrivit pentru autoturismul tău! 

  • Farurile și stopurile – sunt aspecte minuscule, dar care vor face, cu siguranță, diferența în ochii unui cunoscător și nu numai. Becurile pot fi înlocuite fie cu unele cu halogen, fie cu un model tip led, în funcție de tipul de lumină pe care îl preferi. Pentru stopuri, poți opta pentru o vopsea roșie translucidă, special concepută pentru a fi utilizată în acest sens și putând fi aplicată extrem de ușor.
  • Culoarea mașinii – dacă îți dorești să îți vopsești autoturismul, poți opta pentru absolut orice culoare, de la cele mai comune nuanțe, până la cele mai creative modele: vopsea cameleon, vopsea tip camuflaj sau chiar un colaj policromatic. Cu toate acestea, este important să ai în vedere programarea cât mai rapidă la RAR pentru modificarea culorii din acte, pentru a respecta prevederile legale. În cazul în care actele tale sunt verificate de organele de control iar culoarea mașinii nu corespunde cu datele trecute în acestea, îți vei pierde talonul, ITP-ul și vei primi o amendă desul de usturătoare. 

Atunci când simți nevoia de o schimbare, nu este imperios necesar să investești sume imense de bani în modificarea autoturismului tău. Acordă atenție celor mai importante detalii și bucură-te de o mașină ca nouă! 

 

Sursă foto: Unsplash.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.