Alexandra Presură, deputat PSD Dolj: Inițiative legislative în sprijinul autorităților locale și județene depuse de PSD Dolj

0
448
Autoritățile publice locale se luptă singure cu pandemia și criza economică. Uitate de Guvern, primăriile fac eforturi uriașe pentru a continua proiectele de dezvoltare ale localităților, în condițiile în care veniturile proprii sunt drastic diminuate.
UAT-urile, deși au un rol major în absorbția fondurilor europene se află în pericol să nu poată finaliza obiectivele de investiții pentru că nu au resurse pentru cofinanțare.
În consens cu politica #PSD de #susținere a #autorităților #locale, astăzi am depus, împreună cu #colegii #senatori și #deputați din județul #Dolj, două inițiative legislative care vin să faciliteze finalizarea proiectelor de investiții: un proiect de lege pentru asigurarea contribuției proprii a UAT-urilor de la bugetul de stat la investițiile cu fonduri europene, și un proiect de lege pentru simplificarea #procedurilor de #expropriere, care vine de asemenea în sprijinul autoritaților locale și județene.
Problematica este de interes național și extrem de urgentă dacă dorim ca România să absoarbă #fonduri #europene. De aceea, sper că cele două inițiative legislative vor fi susținute de către toți colegii senatori și deputați, indiferent de apartenența politică, anunță Alexandra Presură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.