Anchetă internă la Spitalul de Urgență Craiova după ce o liftieră ar fi cerut din cadourile destinate copiilor internați la Oncologie

0
328

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă a deschis o anchetă internă după ce, ieri, o liftieră a unităţii medicale ar fi cerut din cadourile cu care angajaţi ai companiei Ford au venit la copiii internați în Secţia de Oncologie a unității medicale.

Cazul a fost prezentat ieri, pe Facebook, de Victor Mihăescu, unul dintre angajaţii companiei care au mers la spital, acesta povestind că discuţia cu liftiera care i-a condus până la etajul nouă al spitalului, unde se află secţia, a avut loc chiar în lift.

“Facem o anchetă internă în acest caz şi îi voi contacta şi pe cei de la Ford, pentru că întotdeauna este bine să ai o imagine clară asupra situaţiei. La final vor fi luate măsuri, întrucât pacientul când ajunge în spital, primele persoane cu care i-a contact nu sunt medicii, ci portarul, liftiera, infirmierii, brancardierii, asistenţii. Voi lua legătura cu domnul de la Ford şi îl voi ruga să depună o sesizare şi la spital”, a declarat dr. Eugen Georgescu, directorul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.