Antrenorul CSO Filiași optimist în privința rezultatului cu liderul SCM Pitești

1046

soavaFlorin Șoavă, antrenorul formației CSO Filiași, crede că elevii săi vor face uitată înfrângerea de la Chiajna (2-6) cu un rezultat pozitiv obținut în fața liderului SCM Pitești, în partida programată vineri, de la ora 15.00, pe stadionul „Chimia” din Ișalnița.

„Am avut un debut nefericit, am fost afectați, însă toată săptămâna am încercat, și cred că am reușit, să le ridic moralul băieților. Încercăm să ne revanșăm față de suporteri și de conducerea clubului nostru în meciul cu SCM Pitești.

Întâlnim liderul și ne va fi dificil, însă sperăm să facem un joc bun și să obținem un rezultat pe măsură. Vor fi schimbări în primul unsprezece și sper să găsesc formula câștigătoare. Am văzut golurile piteștenilor din meciul cu Podari, îi știm de anul trecut, cunosc stilul de joc al lui Dică și sperăm să-i contracarăm.

Important este ca echipa mea să joace și să nu facă greșelile pe care le-a făcut în primul meci, și atunci va fi bine“, a declarat antrenorul Florin Șoavă, citat de csofiliași.ro.

sursa: sportuldoljean.ro