Aproape 300 de cazuri noi de Covid-19 în Dolj! Masca devine obligatorie în alte patru localități din județ

0
466

Aproape 300 de cazuri noi de Covid-19 în Dolj, în ultimele 24 de ore. Mai exact 295, conform datelor oficiale. Răspândirea infectării cu noul coronavirus a determinat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dolj să impună obligativitatea purtării măștii de protecție în alte patru localități din județ: Afumați, Cetate, Ghindeni, Șimnicu de Sus. Măsura intră în vigoare de mâine.

Este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor.

Este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc; restricția nu se aplică în cazul agențiilor Companiei Naționale “Loteria Română” S.A. și a agențiilor de pariuri sportive.

Masca de protecție și măsurile menționate sunt valabile și pentru Municipiul Craiova, orașul Bechet și comunele Cârcea, Breasta, Gogoșu, Malu Mare, Dioști (unde este cea mai mare rată de infectare din județ) și Ișalnița.