Au început Zilele Craiovei! Vezi aici centrele distracției de astăzi

1007

Au început Zilele Craiovei organizate  de Primăria Municipiului Craiova în perioada 1 – 9 iunie. Centrul orașului, Parcul “Nicolae Romanescu”, Centrul Multifuncțional Craiova, Sala Polivalentă Craiova sau Craiova Water Park vor deveni principalele puncte de atracție.

Astăzi, prima zi, este dedicată copiilor, evenimente pentru ei fiind pregătite la:

Teatrul Colibri – ateliere, desene pe asfalt, spectacole, Ziua porților deschise, care se desfășoară la sediul teatrului

– Centrul Multifuncțional (concurs de karturi), organizat de Palatul Copiilor

– În Parcul Romanescu (concurs muzică ușoară), organizat de Palatul Copiilor

– Piața Mihai Viteazul, unde Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj organizează CARAVANA BUCURIE ÎN MIȘCARE.

– În Piața William Shakespeare – teatre pentru copii și ateliere interactive în compania artiștilor de la Teatrul Arabela din București și Compania Passe-Partout Dan Puric (spectacolul de teatru “Fluturi si Oameni”)

– Casa de Cultură Traian Demetrescu, unde cei mici, dar și cei mari sunt invitați la jocurile copilăriei de-altădată… – Rațele și vânătorii, șotronul, lapte-gros etc.

Tot astăzi, de la ora 19.00, la Teatrul Național “Marin Sorescu” din Craiova, Primăria Craiova oferă posibilitatea iubitorilor de teatru să vadă “Gaițele” de Al. Kirițescu, regia Alexandru Boureanu (accesul publicului se va face gratuit în limita locurilor disponibile, pe bază de invitații care se ridică de la Agenția de Bilete  a Teatrului).