Autoritățile locale din Craiova se țin de cuvânt: au demarat lucrările de asfaltare pe încă trei străzi

0
3877

Reprezentanții Primăriei Craiova se țin de cuvânt și urmăresc atent lucrările demarate în cadrul proiectului care prevede asfaltarea unui număr de 87 de străzi din Craiova, străzi pe care nu a fost niciodată asfalt. Astfel, după ce, săptămâna trecută a fost deschis șantierul pe trei străzi, ieri, primarul Craiovei, Mihail Genoiu, însoțit de cei doi viceprimari, Stelian Bărăgan și Adi Cosman, dar și de administratorul public al Craiovei, Sorin Manda, au făcut o vizită de lucru pe un nou șantier – încă 3 străzi unde au început lucrările de modernizare pe acordul-cadru cu cele 87 străzi și alei: Strada Porumbului, Strada Vrancei și Strada Măcinului. Cei mai încântați de acest proiect sunt, în mod evident, craiovenii care locuiesc în aceste zone, pentru care modernizarea acestor străzi înseamnă foarte mult.

Autoritățile promit că săptămâna aceasta încep lucrările pe încă 2 străzi, respectiv Strada Marinei și Strada Corcova, iar până la finalul anului vor mai fi deschise și alte șantiere.

Aceste străzi fac parte din lotul celor 87 care nu au avut niciodată asfalt pe ele și care vor fi modernizate în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − 9 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.