Avocatul Marius TIUGAN: E pentru prima dată, după mai bine de două decenii, când Știința are drumul deschis spre un nou titlu

0
1809

E pentru prima dată, în ultimul timp, când, după mai bine de două decenii, Știința are drumul deschis spre un nou titlu.

CFR e aproape de o nouă insolvență si, cu toată opoziția, către un iminent faliment. O echipă debusolata, fără orizont, fără a mai prezenta, din punctul meu de vedere, un pericol in lupta pentru titlu.

La FCSB, antrenorul Gigi nu mai nimerește primul 11, iar jucătorii, criticați frecvent cu orice ocazie chiar de către al lor patron, regretă plecarea din curtea Regelui si isi amintesc zilele petrecute-n curtea lui Hagi.

La noi, cu un pic de concentrare, de munca si de ambiție, chiar oltenească aș zice, se poate aduce in vitrina clubului un nou trofeu de Campioană!

Astrele ne sunt favorabile si depinde numai de noi dacă vom ști sa gestionam culoarul bun si drumul spre victorie finala, titlul.

Noi, suporterii, suntem alături și contribuim continuu ceea ce putem oferi: cu încurajarile din suflet si cu prezenta noastră meci de meci pe stadion.

Să speram că vara anului 2019 va găsi o Știința Campioană, iar noi, în vacanțe pe sezlonguri la o bere, vom povesti finalul unui campionat de poveste.

avocat Marius Tiugan

sursa: cont personal de Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.