Bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Craiova, a fost ucis, luni dimineață, cu mai multe lovituri de cuțit

461

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Craiova, a fost ucis, luni dimineață, cu mai multe lovituri de cuțit, de către un coleg de serviciu, chiar în incinta societății unde cei doi lucrau. 

Polițiștii au fost anunțați despre faptul că în cadrul unei societăţi comerciale din municipiul Craiova, un bărbat a fost agresat fizic.

La fața locului a fost găsit un craiovean în vârstă de 50, în stare de inconștiență.

Echipa de medici chemată să acorde primul ajutor victimei nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul bărbatului.

Potrivit unor surse din achetă, acesta ar fi fost omorât de către un coleg, care l-a lovit cu un cuțit. Motivul urmează a fi stabilit după audieri.

„Sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost constituită echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic. Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind desfăşurate activităţi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie dispuse măsuri în consecinţă”, arată IPJ Dolj.