Bătrână din comuna Bulzești inselata prin metoda ”Accidentul”

282

O bătrână în vârstă de 87 de ani din comuna Bulzești, județul Dolj, a fost înşelată cu 5.000 de lei, de doi tineri din județul Mehedinți, prin metoda „Accidentul”. Cei doi au spus că sunt medici și au mințit-o pe femeie că fiica ei are nevoie de o intervenție chirurgicală. Tânărul în vârstă de 19 ani a fost reținut. 

Potrivit IPJ Dolj, în noaptea de marți spre miercuri, în urma unor activităţi ale poliţiştilor din Craiova, cu sprijinul poliţiştilor din Constanţa, pe DN 65 C, în Craiova, a fost oprit un autoturism în care se aflau doi tineri, unul de 19 ani, șoferul, şi al doilea de 15 ani, pasager, ambii din comuna Devesel, judeţul Mehedinţi.

Sub scaunul dreapta faţă a fost găsită suma de 5.150 de lei, cei doi declarându-le poliţiştilor că au primit-o de la o femeie pe care nu o cunosc, din comuna Bulzeşti, informează Poliția Dolj.

„Cei doi sunt bănuiţi că marți seara, folosindu-se de calităţi false, respectiv cadre medicale, ar fi indus în eroare o femeie de 87 de ani din comuna Bulzeşti cu privire la faptul că fiica acesteia ar fi avut nevoie de 5.000 de lei pentru o intervenţie chirurgicală, primind de la bătrână suma de 5.150 de lei”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Tânărul în vârstă de 19 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova pentru măsuri preventive.