Băut la volan, a rupt BMW-ul într-o fântână din beton! Patru persoane, între care un copil de 9 luni, au ajuns la spital

1334

Patru persoane, între care se află și un copil de 9 luni, au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, în această seară, în urma unui accident petrecut în comuna Brădești. Un tânăr de 26 de ani, băut, cu o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul BMW-ului și s-a izbit violent de o fântână din beton de pe marginea drumului. Din fericire, se pare că victimele nu au suferit răni grave. 

Conform IPJ Dolj, un tânăr de 26 de ani, din Coțofenii din Față, a pierdut controlul autoturismului BMW pe care il conducea pe DN 6, prin localitatea Brădesti si a intrat violent într-o fântână din beton, de pe marginea drumului. In autoturism se aflau 4 persoane, 2 barbati, o femeie si un copil. Toti erau constienti si prezentau leziuni, care însă nu sunt de natură să le pună în pericol viața. La fața locului au ajuns mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj, le-au acordat îngrijiri și, inițial două persoane au solicitat sa fie transportate la spital, insă ulterior s-au răzgândit si au plecat toți la unitatea medicală pentru investigații. Între victime se află si un copil de 9 luni, care este în afara oricărui pericol, au mai precizat oamenii legii.

Șoferul a fost testat, la spital, dupa ce i-au fost acordate ingrijiri medicale, stabilindu-se faptul ca avea o concentratie de 0,73 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.