Bogdan Burcea, antrenorul handbalistelor de la SCM Craiova: Avem nevoie de suportul fanilor, să ne susțină în următoarele două partide, foarte importante

1499

Antrenorul echipei de handbal feminin S.C.M. Craiova, Bogdan Burcea, a susținut, astăzi, o conferinţă de presă, în care a vorbit despre următoarele două partide, care sunt grele, și a invitat suporterii să le susțină pe handbaliste, pentru că au nevoie.

Pentru handbalistele SCM Craiova urmează un sfârșit de săptămână „de foc”, cu două partide grele, care se vor desfășura astfel:

S.C.M. Craiova – Minaur Baia Mare, joi, 15.11.2018, ora 17:30, în Sala Polivalentă;

S.C.M. Craiova – Borussia Dortmund, duminică, 18.11.2018, ora 18:00, Sala Polivalentă

Bogdan Burcea, antrenorul SCM Craiova, a făcut astăzi apel la suporteri, de a căror susținere au nevoie fetele:

“În Germania am întâlnit un adversar extrem de puternic, mai puternic decât mă aşteptam. Am reuşit să revenim până la pauză, iar ultimele 20 de minute ale partidei ne-au aparţinut şi am reuşit să ne impunem. Acest succes nu spune nimic în perspectiva partidei retur, pentru că ne va aştepta un joc mai dificil, mai ales că nu o vom putea utiliza pe Andreea Ianăşi, care s-a accidentat. În aceste două partide, cu Baia Mare şi Borussia Dortmund, trebuie să pună umărul şi sportivele, care ne-au ajutat mai puţin până acum. Avem nevoie de suportul fanilor, să ne susţină în aceste două partide, foarte importante.”