Campionatul Național de YONG CHUN QUAN, ediția a II-a, se desfășoară sâmbătă, la Craiova

962

Clubul craiovean WU QUAN-LI „Forta celor cinci pumni”, împreună cu FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE ARTE MARȚIALE organizează, sâmbătă, 26 mai 2018, începând cu ora 09.00, CAMPIONATUL NAȚIONAL DE YONG CHUN QUAN (WING CHUN – Boxul Frumoasei Primăveri), ediția a II-a, care se va desfașura în SALA MUNICIPALĂ A SPORTURILOR “ION CONSTANTINESCU” din CRAIOVA, unde vor fi prezente cluburi sportive din Baia Mare, București, Buzău, Craiova, Pitești și Sibiu și peste 100 de sportivi care vor participa la demonstratii de kung-fu și la competiția de luptă în sistem de full-contact.

Vor fi prezeți și sportivii craioveni membri ai lotului național de Wushu care în 2017 au fost medaliați la Mondiale și Europene. La ceremonia de acordare a diplomelor de excelență pentru sportivii de înaltă performanță ai Craiovei vor fi prezenți oficiali ai Primăriei municipiului Craiova, Direcției județene pentru sport și tineret și ai Federației Române de Arte Marțiale.

Acest campionat va conta pentru selecția sportivilor la lotul național de wing chun, care va reprezenta România la CAMPIONATUL EUROPEAN DE YONG CHUN QUAN ediția a III-a, ce se va desfășura în anul 2019.