Cand don Giugea se trezeste din… somn si da cu batul in balta. Sau ceva despre casa, casa de la Mischii…?

0
560

Dupa ce a plecat de la PNL, cu Orban, pentru ca nu il mai suporta nimeni in organizatia de la Dolj, Don Giugea a mai ramas cu cativa acoliti, putini, si care se vad cand mai spun si ei cate ceva la postarile mai sus amintitului.

In ultima postare, pe Facebook, Don Giugea spune cum ar fi facut el cinci bazine de inot daca ar fi fost el primar, iar un postac orbanist-giugist aiureaza ceva despre banii luati de Olguta Vasilescu si de casa cu clante de aur.

Don Giugea si ai lui tot reiau acest subiect al casei Olgutei Vasilescu, deja rasuflat. Stie toata lumea casa, cum arata, cat a costat, deja a intrat in legenda si sunt multe legende create in jurul acestei case.

Dar nimeni nu vorbeste despre casa lui Don Giugea de la Mischii. De fapt despre domeniul de cateva hectare al lui Don Giugea, si un casoi de 273 mp in care s-a bagat mult banet. Tare curios sunt ce spun giugist-orbansitii despre acest lucru. Cum comenteaza?

Giugea fara PNL e istorie, nu mai conteza in politica din Craiova. De fapt, nici nu a contat vreodata. Nu a facut nimic pentru Craiova, niciodata. Un individ care a dezamagit prin comportamentul lipsit de eleganta si fair-play politic, care din frustrare i s-a adresat tot timpul unei femei cu un limbaj care il descalifica nu numai ca profesor universitar ci si ca barbat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.