Candidatul Giugea a incalcat legea facand politica la Colegiul ”Carol I” Craiova

0
3034

Ipocrizie, minciuna, dorinta de putere cu orice pret. Asa se poate descrie PNL. Si liderii de la Dolj nu fac exceptie.

Au criticat cat au stat pe margine, critica si acum cand sunt la putere, nu vin cu nici o solutie si au un singur scop: sa isi puna oamenii in functii cat mai repede.

A trecut timpul lozincilor, cand spuneau ca vor sa depolitizeze institutiile. Acum, ca sunt la putere, liberalii fac politica inclusiv in institutiile de invatamant si nu se sfiesc sa aduca la dezbateri elevi.

Pentru PNL totul este permis.

Parlamentarii liberali nu au miscat un deget pentru Colegiul Carol I dar asta nu i-a impiedicat sa foloseasca de-a lungul anilor situatia prestigioasei institutii de invatamant in scop electoral.

Anul acesta nici macar nu mai patreaza aparentele. Au lasat deoparte prefacatoria si au trecut la fapte: organizeaza dezbateri politice in salile de festivitati ale unitatilor de invatamant, cu sprijinul celor doi inspectori scolari generali adjuncti, Mihaela Jianu si Alexandru Gadar.

Informatiile ajunse la conducerea institutie de invatamant au fost prezentate intentionat in mod eronat, incercand sa ascunda adevaratul motiv al intalnirii:

”Uniunea Sindicatelor Independente din Invatamant Dolj va comunica faptul ca, la solicitarea membrilor de sindicat, organizeaza la data 11.02,20202, de la ora 18:30, in sala de festivitati a Colegiului Carol I, dezbaterea Colegiul National Carol I, intre prezent si viitor.

De organizarea evenimentului se va ocupa domnul profesor Danut Mic, liderul grupei sindicale a USII Dolj de la nivelul Colegiului National Carol I, Craiova”.Conducerea Colegiului National ”Carol I” Craiova si Consiliul de Administratie au dat un raspuns conform cu legea in vigoare privitoare la organizarea de evenimente politice in institutiile de invatamant.

Organizatorii nu au tinut cont si prin scoala a umblat o invitatie cu un tabel aferent, in care era anuntat ca invitat Nicolae Giugea si ”profesori, personal administrativ, didactic si nedidactic, Consiliul Reprezentativ al Parintilor, Consiliul Reprezentativ al Elevilor,, reprezentanti ai Consiliului Local al Municipiului Craiova, reprezentanti ai I.S. Dolj, grupul Salvati Colegiul Carol I, grupul Nicolae Balcescu, societatea civila” intrau la si altii.

Despe alti parlamentarii, de la alte partide, nici nu s-a pus problema ca sa fie invitati.

Mai mult, se solicitau semnaturi care sa solicite DEZBATEREA de la ”Profesori, elevi, parinti, alte persoane”

”DEZBATEREA: ”PREZENTUL SI VIITORUL COLEGIULUI NATIONAL CAROL I, CRAIOVA”

Data: marti, 11.02.2020

Ora: 18:30

Locatie: Sala de festivitati a C.N. Carol I, Craiova

Invitat: Deputatul Nicolae Giugea

Alti invitati: profesori, personal administrativ, didactic si nedidactic, Consiliul Reprezentativ al Parintilor, Consiliul Reprezentativ al Elevilor,, reprezentanti ai Consiliului Local al Municipiului Craiova, reprezentanti ai I.S. Dolj, grupul Salvati Colegiul Carol I, grupul Nicolae Balcescu, societatea civila.

Profesori, elevi, parinti, alte personae care SOLICITA DEZBATEREA

De ce avea nevoie Nicolae Giugea de elevi la o dezbatere politica, unii fara drept de vot, si de ce inspectorii scolari generali adjuncti, liberali, au girat acest gest, nu numai prin prezenta lor la eveniment, ci si prin implicarea directa in organizare.

Ca multi elevi au spus NU s-a vazut si prin prezenta in sala de festivitati dar asta nu scuza gestul total deplasat, chiar ilegal al lui Giugea si al acolitilor lui.

Reprezentantii Consiliului Local nu au fost invitati si nici conducerea Colegiului National Carol I.

Evenimentul nu a tratat problemele reale ale Colegiului National Carol I Craiova si asta  reiese si din postarile celor din grupul Salvati Colegiul Carol I, care au plecat total dezamagiti,

A fost o incercare disperata de a- mai face ceva imagine candidatului Giugea si de a avertiza actuala conducere ca nu este dorita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.