UPDATE Foto/Video: Forțe impresionante implicate în căutarea copilului de 6 ani din Rast dispărut de acasă

2905

 

 

 

 

 

 

 

 

Polițiștii doljeni, dar și localnicii din Rast caută un copil de 6 ani, din localitate, dispărut în această seară. Polițiștii fac apel la oricine poate oferi detalii cu privire la minorul dispărut să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Azi, 5 octombrie 2018, în jurul orei 18.15, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, BORA MANUEL CĂTĂLIN, de 6 ani şi 11 luni, din comuna Rast, județul Dolj, a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul acestei zile, într-o direcţie necunoscută.
SEMNALMENTE: aproximativ 1,15 m înălțime, păr blond, tuns scurt, constituţie slabă, fără semne particulare.
ÎMBRĂCĂMINTE: Pulover de culoare verde, pantaloni negri, din material textil şi pantofi sport, închişi la culoare. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!
UPDATE ora 23.00: Forțe impresionante s-au strâns în comuna Rast la această oră. Zeci de polițiști, pompieri și jandarmi participă la acțiunea de căutare a copilului dispărut de acasă. Oamenii legii spun că nu vor întrerupe acțiunea pe timpul nopții și speră să-l găsească pe minor. La fața locului a fost solicitat și este așteptat un elicopter dotat cu echipament de termoviziune în încercarea de a-l găsi pe copil.