Cele mai populare 3 lucruri pe care le fac craiovenii pe Internet

0
261

Craiova este unul dintre cele mai mari orașe din România și este, totodată, unul dintre acele locuri care au o istorie extrem de bogată și frumoasă. Acești factori își pun amprenta pe orice craiovean născut și crescut în capitala Băniei, dar în ziua de astăzi, având în vedere volumul mare de informații la care avem acces prin Internet, globalizarea tinde să aibă câștig de cauză în formarea unui comportament. 

 Chiar dacă fiecare zonă își păstrează anumite trăsături specifice, Internetul ne oferă o largă fereastră de a observa lucruri care se întâmplă oriunde pe glob, în timp real. Tocmai de aceea, ne-am gândit să revenim puțin la oile noastre și să vedem cu ce se ocupă craiovenii în mediul online. 

  Top 3 activități ale craiovenilor prezenți pe Internet 

  1. Citesc știri din cele mai populare ziare online 

Ca orice român, un craiovean care se respectă vrea să fie mereu la curent cu ultimele noutăți din țară, dar și la nivel internațional. Ziarele naționale și site-urile televiziunilor mari din România ocupă primul loc în topul cititorilor din Craiova, având în vedere că aceste surse de informație prezintă mai multă încredere decât blogurile. 

De regulă, știrile sunt citite de dimineață, însoțite de o cafea, dar numărul celor care citesc ziare online în drum spre muncă crește de la zi la zi. Chiar dacă cei mai mulți oameni își iau știrile de pe rețele de socializare, aceste noutăți vin, de cele mai multe ori, tot din partea conturilor oficiale ale ziarelor și canalelelor TV naționale. 

Își fac conturi pe cazinouri online 

Jocurile cazinourilor online sunt una dintre activitățile de divertisment preferate de către olteni. Nu numai că jocurile oferite de cazinourile din România vin într-o gamă foarte variată, dar majoritatea acestor site-uri oferă bonusuri pentru cei care își fac pentru prima dată cont pe cazinoul lor. 

Astfel, un jucător nou înregistrat poate primi bonusuri chiar și de 200% pentru sumele pe care le depune prima dată pe un cazinou online. Dacă ești interesat de o varietate mare de cazinouri din România care oferă bonusuri substanțiale, click pe link pentru a vedea care sunt acestea. Indiferent de cazinoul unde alegi să îți faci cont, să ai în vedere că jocurile de noroc trebuie tratate cu responsabilitate.  

Învață limbi străine din aplicații și de pe Youtube 

Tot mai mulți craioveni își instalează aplicații mobile sau accesează tutoriale pe Youtube pentru învățarea limbilor străine. Acestea oferă cursuri gratuite pentru aproape orice limbă, dar mai ales, pentru orice nivel.  

Deși nu vine ca o surpriză, cea mai căutată limbă online este limba engleză, urmată de spaniolă, franceză și germană. 

Oamenii vor să învețe o nouă limbă deoarece acest lucru oferă un real avantaj atât pe piața muncii din Craiova, cât și pe plan național și internațional. 

 Există numeroase activități productive care pot fi făcute pe Internet, însă cel mai important este să alegi ce se pretează pentru tine și pentru interesele tale. Problema cu Internetul este că există și foarte multe activități neproductive, care ne fac să pierdem foarte mult timp, ce ar putea fi folosit în alte scopuri. 

Nimeni nu spune că nu trebuie să folosim Internetul și în scopuri de divertisment și relaxare, însă nu trebuie să uităm de potențialul enorm și rolul esențial pe care le are acesta în viața de zi cu zi. 

Sursa foto 1: Shutterstock.com

Sursa foto 2, 3: Storyblocks.com

  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.