Ciocnire în lanț cu trei răniți provocată de un șofer băut în apropiere de Malu Mare

1376

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut ieri, în apropierea comunei Malu Mare, în care au fost implicate trei autoturisme. Polițiștii au stabilit că șoferul vinovat consumase alcool și i-au întocmit dosar penal.

Conform IPJ Dolj, ieri, 9 octombrie, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 55, la intersecţia cu DJ 652, în afara localităţii Malu Mare, a avut loc un accident de circulaţie.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, un bărbat de 50 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Craiova spre Bechet, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul care se afla în faţa sa, condus de un bărbat de 54 de ani, din comuna Bratovoeşti, vehicul care a fost apoi proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 46 de ani, din comuna Dobreşti.

În urma accidentului, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind rănite uşor.

Poliţiştii au stabilit faptul că şoferul vinovat de accident se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta având o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul craiovean a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.